leadstreet is een Certified HubSpot Partner

Johan Vandecasteele
Johan Vandecasteele
30 maart 2015

Inbound marketing HubSpot

DELEN
 

** Update 16 april 2019: leadstreet is Belgiës eerste en enige Diamond HubSpot Partner. Lees hier meer! **

** Update 22 april 2016: leadstreet is Belgiës eerste en enige Platinum HubSpot Partner. Lees hier meer! **

Wist je dat leadstreet een Certified HubSpot Partner is? Met die Certification hebben de medewerkers van leadstreet het hoogste HubSpot-diploma verworven, wat voor onze klanten de garantie biedt dat ze met een bureau samenwerken die de HubSpot software van binnen en buiten kent.

En daar zijn we best fier op.

Ben jij op zoek naar een partner om samen Inbound Marketing in jouw bedrijf te begeleiden? Ga dan op zoek naar het beste agentschap die bij jou past.

Ons inbound marketing team gebruikt de marketingsoftware HubSpot voor de inbound marketing van onze klanten (en ook voor onszelf).

HubSpot: onze favoriete marketingtool voor Inbound Marketing

Ben jij op zoek naar een totale marketingstrategie? Een strategie die werkt en die implementeerbaar is? Die rechtstreeks klanten oplevert en antwoorden biedt op essentiële vragen als ROI? Als je jouw digitale strategie in resultaten én meetbare cijfers wil omzetten, wordt het tijd om Inbound Marketing op je agenda te zetten.

Inbound marketing is zelf zorgen voor een grote instroom van bezoekers naar je website, en hen converteren naar klanten. Dat doe je met sterke, relevante en authentieke content. Deze aanpak biedt antwoorden op vragen waarmee marketeers vandaag worstelen, zoals het genereren van kwalitatieve leads en de ROI meten van hun marketinginspanningen.

inbound_marketing_funnel-1

Hoe dat werkt? Maak van je website een magneet. Zorg dat prospecten jou vinden, door goede content op maat van de interesses van je prospecten. Optimaliseer die content (SEO) en promoot ze actief op social media. Op je website activeer je vervolgens je prospecten met aanbiedingen (via call-to-actions en landingspagina’s), bouw je een persoonlijke vertrouwensrelatie op met hen en leid je deze leads met jouw content door de sales funnel tot je ze kan converteren naar klanten.

Wij, bij leadstreet, gebruiken de Inbound marketing software HubSpot. HubSpot is een allround all-in-one marketing software platform en pionier in Inbound Marketing.

HubSpot is een krachtige totaaloplossing, en omvat de volgende modules: Blogging, SEO, Social Media, Lead Management, Landing Pages, Calls-to-Action, Marketing Automation, Email, Analytics, CRM Synchronisatie. Alle componenten die je nodig hebt voor het succesvol beheren van je inbound marketing.

Wat is het HubSpot Partner Certification?

De status van een HubSpot Partner Certified agency bewijst dat deze experts zijn als inbound marketeers én als HubSpot-gebruikers. Elk van de certificaten van HubSpot vraagt een pak training en een examen met zowel theoretische als praktische vragen (niet voor basic Inbound).

HubSpot heeft een aantal certificaten voor verschillende doelgroepen. We zetten ze even op een rij:

1. Inbound Certification

Een gratis online marketing cursus, open voor iedereen. De training bestaat uit 11 lespakketten van +/- 45 minuten. Je leert er de volledige inbound methodologie: hoe de juiste bezoekers aantrekken naar je website, hoe deze converteren naar leads, en vervolgens naar klanten.

leadstreet-johan-vandecasteele-johan-vantomme-inbound-certified

2. HubSpot Certification

De HubSpot Certification is een gratis online marketing cursus, enkel toegankelijk voor gebruikers van de HubSpot-sofware. De test bestaat uit zowel kennis van de inbound methodologie en de HubSpot-software, als een practicum waarmee je jouw gedegen kennis van de HubSpot-tool aantoont.

leadstreet-johan-vandecasteele-hubspot-certified

3. HubSpot Partner Certification

Deze certification is enkel beschikbaar voor officiele HubSpot-partners die aan een aantal criteria voldoen. Het behalen van zowel de Inbound Certification, de HubSpot Certification als het verwerven van de Partner Inbound Success Training zijn vereisten om dit certificaat te starten.

Het wordt uitgereikt aan partners die een gedegen kennis etaleren van de Inbound-programma’s en strategie, plus kennis van HubSpot om optimaal Inbound Marketing aan te bieden aan hun klanten.

leadstreet-hubspot-partner-certified-1

4. HubSpot Design Certification

Dit document bewijst het kunnen van een agentschap of designer in de kennis van de HubSpot Design tools, van het maken van responsive templates voor e-mails tot het ontwikkelen van websites binnen HubSpot.

leadstreet-hubspot-design-certified

Conclusie

Ben jij op zoek naar een partner om samen Inbound Marketing in jouw bedrijf te begeleiden? De certicaten van HubSpot geven je een richting over de kennis van mogelijke partners. Onze tip: kijk verder dan agentschappen met enkel de basic Inbound Certification, want die … kan jijzelf ook op enkele dagen behalen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Johan Vandecasteele

Johan Vandecasteele

Managing partner leadstreet ✪ Diamond HubSpot Partner ✪ Top 50 HubSpot Agency worldwide ✪ 2020 HubSpot Champion User ✪ Member HubSpot Advisory Council EU

Als je dit artikel interessant vond, help ons dan met deze content te delen.