leadstreet is een Elite HubSpot partner

Johan Vandecasteele
Johan Vandecasteele
2 februari 2022

HubSpot

DELEN
 

"Zijt gij nu gelijk een 3-sterren Michelin restaurant?"

Half januari 2022 kreeg leadstreet de allerhoogste bekroning als HubSpot-partner: de Elite status. En toen kwam die vraag. Iemand maakte de interessante vergelijking tussen het Elite HubSpot partnership en de Michelin-sterren van restaurants.  Dat vergelijk gaat een deel best goed op, maar ook niet. We leggen uit.

elite-badge-color

HubSpot's Elite-status voor partners

De Elite-status is vandaag HubSpot's aller-aller-allerhoogste doel voor zijn partners. Die ultieme bekroning hoort toe aan een bijzonder select gezelschap. HubSpot heeft hiervoor een pak benchmarks en milestones ontwikkeld, die je als partner allemaal tegelijk moet halen. En on top of that is het 'invitation only'.

leadstreet-elite-hubspot

Met onze tiering zijn we op moment van schrijven HubSpot's top 18 partner, wereldwijd.

Wat dat voor onze klanten betekent?

De Elite-tiering betekent dat je, als HubSpot-partner, je klanten hun doel kan helpen bereiken als geen ander. 

Het toont je focus, je ervaring en je kennis van de HubSpot-toolset en methodologie. Van de samenwerking met de diverse HubSpot-teams in onder meer Dublin, Berlijn en Boston. Van de 34 HubSpot-certifications die leadstreet heeft.

Plus héél, héél veel HubSpot-succes bij onze 175+ HubSpot-klanten. En ... het toont ook de drive van leadstreet 🚀.

Een bekroning voor onze 100% HubSpot-focus sinds 2013

Vanuit leadstreet geven we ons met hart en ziel. Sinds 2013. Klanten helpen, een uitzonderlijk team uitbouwen en dat volgens een eigen waardenset.

Een goedgevuld orderboek, blije klanten en een goed team zijn meer dan de dank die we nodig hebben. Deze ultieme bekroning komt dan ook als de kers op de taart voor het hele team.

Maar dus. "Zijt gij nu gelijk een 3-sterren Michelin restaurant?"

Is het toekennen van het HubSpot Elite-label gelijk aan het krijgen van 3 Michelin-sterren? Ja. Maar ook: nee.

michelin

Ja. Omdat je weet dat je in een 3-sterren restaurant kwaliteit mag verwachten. Vakmanschap. Know-how. Skills. Ervaring.

Die vergelijking gaat helmaal op. Bij ons krijg je kwaliteit. Die je voordien ook kreeg, trouwens 💪. Inclusief het leadstreet-DNA die ons typeert: nuchter, pragmatisch en resultaatsgericht.

En nee. Er komen nu plots geen gesteven witte lakens op onze tafels. Of gaan we mails uitsturen met u ipv je. Of Zoom'en in een driedelig pak, en je eerste door elvendertig corporate slides meeslepen. 

Zonder er ooit geweest te zijn, sluiten we waarschijnlijk meer aan bij een toprestaurant als Noma: bijzonder goed eten in een fijne, informele setting. 

En wat we ook graag benadrukken (belangrijk!) - bij ons geen Michelinprijskaartje. Eerlijke prijzen voor goed werk. 

Werken met een top-partner?

Praten hoe wij jou kunnen helpen met HubSpot? We horen graag je vragen rond marketing, sales, service, website of integraties.

Johan Vandecasteele

Johan Vandecasteele

Managing partner leadstreet ✪ Diamond HubSpot Partner ✪ Top 50 HubSpot Agency worldwide ✪ 2020 HubSpot Champion User ✪ Member HubSpot Advisory Council EU

Als je dit artikel interessant vond, help ons dan met deze content te delen.