Inbound 2019: leadstreet spreekt op HubSpot Community Developer Meetup

Johan Vantomme
Johan Vantomme
27 augustus 2019

HubSpot

DELEN
 

Begin september maakt Boston zich klaar voor INBOUND 2019, het jaarlijkse marketingfestival dat georganiseerd wordt door HubSpot. Vorig jaar was een topeditie, er verzamelden zich ruim 20.000 marketeers & HubSpot-addicts. Dit jaar is het niet anders: een ticket kun je misschien nog bemachtigen, een hotelkamer vinden zal moeilijker zijn!

INBOUND 2019
250+ SPEAKERS. NIGHTLY PARTIES. INTERACTIVE SESSIONS. 

SEPTEMBER 3-6, 2019 | BOSTON, MA

Naar traditie is er voor de start van het publieksevent Inbound een partnerdag, waar avant la lettre de nieuwigheden worden aangekondigd aan belangrijke HubSpot-partners.

leadstreet is natuurlijk van de partij om je op de hoogte te houden van de nieuwigheden die je mag verwachten :-)

Vorig jaar werd er ook een developers day georganiseerd door HubSpot. Dit jaar wordt het event georganiseerd door de HubSpot developers community in de kantoren van HubSpot: de HubSpot Community Developer Meetup. 

HubSpot Community Developer Meetup
September 3, 2019
HubSpot Offices in Cambridge, MA

Met meer dan 3.000 (getalenteerde en goed geïnformeerde) communityleden op Slack en meer dan 30.000 berichten op het ontwikkelaarsforum, is HubSpot's Community altijd bereid om individuen te helpen.

Dit jaar heeft de community zich verzameld om een ​​HubSpot Developer Meetup te organiseren tijdens de week van INBOUND 2019. Een eerste blik op de agenda:

Inschrijven kan helaas niet meer, maar geen paniek: je kan het event live volgen op YouTube. Schrijf je hier in op het kanaal. 

Onze eigen Gonzalo Torreras, lead developer of leadstreet, spreekt er over een multilingual setup & development binnen HubSpot CMS & Blog. We hebben daar een bijzondere expertise in, en ook een custom oplossing waarbij we beslist hebben die te delen met alle andere HubSpot-gebruikers. Caring is sharing :-)

Keep you posted!

(Oh ja, ben jij ook op Inbound? Geef ons dan een seintje - we spreken daar dan af!)

Johan Vantomme

Johan Vantomme

Johan is een van de oprichters van leadstreet, Diamond HubSpot Partner. HubSpot-certified op 5 niveau's. Hij weet technische kennis voor het ontwikkelen van websites te koppelen aan een grote kennis van online en de bijhorende commerciele en marketingkant. Johan is (ex-)zeilfanaat en een foodie.