hubspot-sales

Schaal je sales met Inbound Sales

De relatie die je met jouw leads en klanten hebt is het fundament waarop elke business steunt. Het gewijzigde koopgedrag van de klant vraagt dat Sales en Marketing anders gaan werken. Harmonieus samenwerken. Een goed opgezette sales tool stroomlijnt je sales proces en helpt sales om prioriteiten te leggen. 

Je sales proces optimaliseren?

De macht ligt vandaag bij de koper. Niet de verkoper

Consumenten nemen vandaag zelf het initiatief om een product te kopen. Hun tocht begint vaak bij een zoekopdracht in Google. Daar informeren ze zich over jouw product én je concurrenten. En nemen contact met jou wanneer het hen uitkomt. 

inbound-sales-model-1

Net als bij Inbound Marketing heeft Inbound Sales de bedoeling potentiële kopers te informeren en hun vertrouwen te winnen. Het typische hard selling wordt vervangen door een adviserende salesrol, waarbij je jouw prospecten helpt naar een oplossing binnen hun buyer's journey.

Er zijn 4 acties die inbound sales teams moeten implementeren om gekwalificeerde leads te ondersteunen om klanten te worden.


HubSpot CRM: n° 1 — HubSpot Sales: leader

HubSpot CRM werd door G2 Crowd gekroond tot n° 1 van de gratis CRM's, HubSpot Sales in het topkwadrant als leader.

HubSpot CRM (gratis!): absolute no-brainer

Een CRM helpt je om de volledige historiek van je salesteam met je leads centraal te beheren, je salesproces te visualiseren en je pipeline en (te verwachten) omzetten in kaart te brengen. En het is schaalbaar - je CRM groeit mee met je salesteam en bedrijf.

Nog geen (goede) CRM in jouw bedrijf? Bekijk dan de uitstekende én gratis (!) HubSpot CRM. Of beter nog: geef ons een seintje. We geven je graag een kort overzicht van de mogelijkheden.

Ik wil een gesprek over HubSpot CRM

HubSpot Sales: verhoog de efficiëntie en schaalbaarheid van je salesteam

De Sales Hub komt bovenop de CRM, en bevat een set tools die zowel de efficiëntie als de productiviteit van jezelf of je salesteam verhogen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Email templates
  • Meeting scheduling met integratie van jouw kalender
  • Live chat
  • Automatische email sequenties (sales automation)
  • Versturen van offertes
  • ... 

 

Begrijp jij (net als HubSpot) dat jouw prospecten vandaag zelf de conversatie willen aangaan? En dat sales automation de efficiëntie van je sales zal verhogen? Juist, dan ken je onze mening al.

Ik wil een gesprek over HubSpot Sales

Vraag vandaag nog jouw
-HubSpot Demo

Ontdek nu hoe HubSpot jouw marketing en sales kan helpen

Ik wil meer klanten met HubSpot!

Onze Inbound sales services

Het succes van jouw team hangt af van de mate waarin hoe jouw marketing- en salesteam leads kunnen identificeren, connecteren met hen en te adviseren. Op een natuurlijke manier die hen aanspreekt.

steve-vaughan