HubSpot CRM: in een halve dag up & running

Een goed CRM helpt je salesteam. Zij staan dag in, dag uit in contact met klanten en prospects, en een CRM helpt het overzicht en de historiek bewaren. Ook voor de salesmanager is een CRM van goudwaarde: het helpt om een overzicht te geven van de deals, activiteiten van salesmensen, plus een prognose te maken van wat in de salespipeline zit.

De HubSpot CRM: een absolute no-brainer

We gebruiken het dag in, dag uit. We houden van de praktische bruikbaarheid, de efficiëntie en de samenwerkingsmogelijkheden met collega's. En het beste: het is gratis. G R A T I S !

HubSpot CRM: alom bekroond

HubSpot heeft de beste tools voor Inbound. Punt. Dat is onze absoluut eerlijke, ongezouten mening. En niet alleen wij vinden ze de beste: HubSpot wordt de voorbije jaren consistent genoemd als leider door G2Crowd:

Up & running binnen een halve dag

Heb jij vandaag géén CRM, of een tool waar je niet tevreden van bent? Op een goede halve dag hebben wij het HubSpot CRM voor jou up & running. In een workshop analyseren en optimaliseren we jouw salesproces, implementeren dat binnen het CRM en geven je team een opleiding.

Contacteer ons nu voor een demo of implementatie

We horen graag wat jouw doelen zijn, wat je specifieke noden zijn en waar je vandaag vast zit. En vertalen die in een heldere demo of implementatie van de HubSpot-tools.

Niet aarzelen: doen!

Verbeter per direct jouw sales